Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Ihonhoitokeskus Sari Holopainen Oy (Y-tunnus: 2437659-8)
Kauppakatu 23 B 40
 40100 Jyväskylä

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Sari Holopainen

 Puhelin +358 40 5183918
Sähköposti sari(at)ihonhoitokeskus.fi

REKISTERIN NIMI

Ihonhoitokeskus Sari Holopaisen verkkokaupan asiakasrekisteri.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt asiakkaaksi tai ostanut verkkokaupasta Ihonhoitokeskus Oy:stä.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Ihonhoitokeskus SH Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely.  Tietoja voidaan käyttää  Ihonhoitokeskuksen toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Ihonhoitokeskus SH Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Ihonhoitokeskus SH Oy:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Ihonhoitokeskus SH Oy:n järjestelmän käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Naviter Oy:n palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella.